Kerstkrans in grijsgroene tinten

Kerstkrans in grijsgroene tinten

Het feestseizoen is niet compleet zonder een vleugje groen! Maak daarom zelf eens een mooie kerstkrans met takken en denappels die je sprokkelde tijdens een boswandeling. Werk af met sparrengroen, eucalyptus en wat kerstballen en je zult zien: je huis baadt meteen in een warme kerstsfeer. Doe je mee?

Graag verder lezen of kijken?
Dan vragen wij je om nu EENMALIG en GRATIS een account aan te maken. Vanaf dan krijg je toegang tot al onze artikels en video’s en krijg je deze melding niet meer te zien.
...

GEEF EENS EEN BLOEMSCHIKBOX CADEAU

Op zoek naar een fijne tip voor een creatieveling? Dan is een bloemschikbox misschien wel een goed idee. Gudrun Cottenier van bloemenschool De Groene Verbeelding stelt er zo elke maand eentje samen met de mooiste bloemen van dat moment.

Al het materiaal dat je nodig hebt voor een eigen unieke creatie vind je erin terug: van het kleinste krammetje tot kraakverse bloemen en ander groen. Mét een handige stap-voor-stapbeschrijving en een videotutorial die je een paar dagen voor de ontvangst van je box via mail ontvangt.

Je hoeft de box enkel uit te pakken, je groene vingers boven te halen en het bloemschikken kan beginnen! Een bloemschikbox met alle nodige materialen inclusief verzending kost 59 euro. Alle info vind je hier.

Met dank aan Bloemschool De Groene Verbeelding voor de mooie locatie.

Camera en montage: Hans De Groef

Meer bloemschikvideo’s:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de beste groentips en wooninspiratie!

 

 

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees verder na de reclame

Het volgende Libelle-artikel is echt even het wachten waard :)