Dit kun je doen met overgebleven paaseitjes

Pasen is voorbij, maar de hele berg paaseitjes is nog lang...

Goeie vraag: kan olijfolie eigenlijk slecht worden?

Gebruik je olijfolie van een goedkoop huismerk voor jouw dagelijkse kooksessies,...

Hoe herken je de lekkerste mozzarella?

Op een pizza, tussen een broodje of in een salade: mozzarella...

Deze groenten zijn het lekkerst in april

Groenten smaken het best wanneer ze geoogst worden in het juiste...

10 overheerlijke zomersalades die je klaarmaakt in een kwartier

Hoera, daar is de zon! Wij zitten vandaag liever op het...

VIDEO: De lekkerste paaseieren maak je zelf!

Pasen is niets zonder heerlijke paaseieren, en dan nog liefst zelfgemaakt!...

Bakken voor Pasen: 25 recepten om van te smullen

Pasen, het vrolijkste feest van het jaar, komt er weer aan!...

Deze gezonde, hemelse pannenkoekjes maak je met slechts 2 ingrediënten

Niets zo lekker als een stapel heerlijk verse, dampende pannenkoeken! De...

Mmm, de eerste asperges zijn er! Zo herken je kraakverse exemplaren

Eindelijk, het is lente! Dat wil zeggen dat asperges opnieuw in...

Mmmm: 6x gezonde én lekkere lunchrecepten

Wil jij een gezonde en lekkere lunch, maar heb je geen...

Verrassend: daarom eet je de schil van je kiwi beter op

Waarschijnlijk vertelde niemand je al eerder dat je de schil van...

6 lekkernijen die absoluut niet bij (een standaard)wijn passen

Een lekker wijntje kan je diner een serieuze boost geven, denk maar...

Nu doen: sjalot planten

Pittig, verfijnd, uitstekend verteerbaar en boordevol antioxidanten... sjalot is een superproduct...

‘Meal Prepping’: de gouden tip om tijd (én geld) te besparen

Thuiskomen van het werk, beslissen wat je wilt eten, naar de...

14x scampi’s op een stokje

Met scampi's scoor je altijd. Steek er een stokje door, en...

Blind bakken: wat is dat nu eigenlijk en hoe doe je het?

Hét geheim van die aardbeientaart met krokante bodem, of die knapperige...

3x snelle en makkelijke paasmenu’s

Blije gezichten, fluitende vogeltjes, schattige konijntjes en o-ver-al chocolade: Pasen is...

Blikvanger in je lentekeuken: geel op de paastafel

Geel, de kleur van scharrelende piepkuikentjes, zon en heel wat fris...