© Getty Images

Libelle Moestuin: ontvang de beste moestuintips rechtstreeks in je mailbox!

Door Els Lips

Of je nu een vierkante meter hebt of een stevige lap grond: je eigen moestuin hebben en smullen van heerlijke, zelfgekweekte groentjes, is o zo fijn! Maar wat zaai en plant je nu op welk moment? En wat moet je allemaal doen voor een perfecte oogst? Wij vertellen het je in onze gloednieuwe nieuwsbrief ‘Libelle Moestuin’!  

Moestuinvoorpret

Kriebelen je groene vingers al om de tuin en vooral de moestuin in te duiken? Voor velen is de moestuinvoorpret alvast begonnen! Wat ga je dit jaar zaaien en planten? Probeer je graag eens iets anders uit? Kun je al beginnen voorzaaien? En waaraan moet je nu al denken?

Voor de beginnende en ervaren moestuinier

Ben je een beginnende of ervaren moestuinier, beschik je over weinig of veel ruimte: in onze gloednieuwe 2-wekelijkse nieuwsbrief ‘Libelle Moestuin’ vind je een antwoord op al je vragen. Je ontvangt de beste tips en to do’s op het juiste moment, rechtstreeks in je mailbox.

Maar we reiken je ook leuke inspiratie, toffe boeken en leuke hebbedingen aan die geen enkele moestuinier mag missen. En onze Libelle Lekker-redactrice Jolien, die niets liever doet dan met haar handen in de aarde wroeten, trakteert je op haar ervaringen, inzichten én lekkere recepten.

Onze moestuinnieuwsbrief ontvangen?

Benieuwd? Klik hier en vink de ‘Libelle Moestuin’ nieuwsbrief aan. Vanaf zaterdag 6 maart ontvang je dan 2-wekelijks op zaterdagochtend het beste moestuinnieuws, gratis en voor niets in je mailbox!

PS: Ben je al lid van onze Libelle Tuinclub op Facebook? Da’s een supergezellig clubje van mensen met een passie voor groen die elkaar inspireren, vragen en tips uitwisselen. Dat ontdek je allemaal hier!

Meer over de moestuin:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de beste groentips en wooninspiratie!

Partner Content