Save the date: aftellen naar de Libelle Winterfair 2017!

Save the date: aftellen naar de Libelle Winterfair 2017!

*De Libelle Winterfair is coming to town*. Je hoort het goed: de eerste sprint richting de kerstperiode is ingezet. Van 15 tot 19 november wordt de Nekkerhal in Mechelen omgetoverd tot een feeërieke wereld vol winterwonderen en kerstmagie. Een evenement dat je ab-so-luut niet wil missen!

Dé indoor winterhappening van het jaar

Ook dit jaar strijkt de Libelle Winterfair neer in de Nekkerhal te Mechelen, waar tal van Libelle-redactrices en bekende merken klaarstaan om jou te prikkelen, te verwennen en te inspireren. Van woensdag 15 november tot en met zondag 19 november kuier je van het ene kraampje langs het andere, zing je uit volle borst mee met tal van BV’s en proef je van culinaire hoogstandjes, gemaakt door Libelle-chef Ilse D’hooge.

Van huis- en tuinspullen tot mode en beauty: dankzij de Libelle Winterfair stap je zelfverzekerd met een volle rugzak aan creatieve ideeën, leuke pakjes en culinaire verwennerijen de feestdagen tegemoet.

Dit moet je weten

Waar?

De Nekkerhal, 2800 Mechelen.

Wanneer?

15, 16, 17, 18 en 19 november 2017 van 10 tot 18 uur.

Zo geraak je er:

  • Met de auto: Kom je vanuit Antwerpen via de E19? Neem op de E19 afrit 9 (Mechelen-Noord). Kom je vanuit Brussel via de E19? Neem dan afrit 10 (Mechelen-Zuid) richting N1/Technopolis. Surf naar www.nekkerhal.be voor de verdere routebeschrijving en routeplan. De Nekkerhal heeft geen adres. Als je gebruikmaakt van een gps, geef dan dit adres in: Plattestraat, Mechelen.
  • Met het openbaar vervoer: Vanaf het station Mechelen Nekkerpoel ben je op 10 minuten wandelafstand van de Nekkerhal. Volg de wegwijzers en je bent in no time op je bestemming. Vanaf het station Mechelen Centraal neem je de stadspendel, bus 1 en stap je af aan halte Borchstraat.
  • Parkeer hier: Ruime parking op het Nekkerhalterrein: € 6/auto. Koop je parkingticket aan de kassa.

Haal je tickets in huis!

Je kunt je tickets vanaf 1 oktober 2017 bestellen via de magstore, of in een e5-winkel in jouw buurt. Extra leuk: Als je je ticket in voorverkoop koopt (11 euro), krijg je van ons een gratis goodiebag vol leuke spulletjes cadeau! Aan de kassa van de Winterfair betaal je 13 euro.

Sta jij al te poppelen om rond te kuieren op onze Winterfair? Bevestig je aanwezigheid via het Winterfair-event op Facebook. Deel mee, en deel met al je vrienden en familie! We hopen op een talrijke opkomst!

Ook leuk:

Lees verder na de reclame

Het volgende Libelle-artikel is echt even het wachten waard :)