19 snelle kapsels

30 augustus 2012

snelle kapsels

Ook zin in zo'n mooie coupe? Goed nieuws: dit kan je helemaal zelf, dankzij Libelle's stappenplan!

Brushen als een pro is helemaal niet zo moeilijk met het stappenplan uit Libelle 35 (30 augustus 2012) en bijhorende tips!

Fotospecial: 19 snelle kapsels

 

Tikje trendy

Tikje trendy

Voor extra volume masseer je tijdens het voordrogen de haarwortels op je kruin. Gebruik een grote, ronde borstel voor de naar buiten wippende puntjes.


reacties

reageer ook »

Zondag 2 september 2012 - 20u21

Hi ladies, ben je op zoek naar een leuke vrijgezellen avond of namiddag activiteit van een 3 tal uren, neem dan contact op met attitude And Style, voor een leuke beauty workshop samen met je vriendinnen en verras de bruid to be ! Regio Gent, Deinze, Waregem, wat kan allemaal : een workshop make-up, een workshop Style en figuur analyse, een workshop accessoires, een workshop sjaals knopen, of een combinatie van voorgaande, ik heb ook bussie's Gent secret shopping tour die heel leuk kan zijn als Gentse activiteit, met alle leuke minder bekende adresjes, regelmatig zijn er wedstrijden op mijn Facebook pagina om jou gratis make-up workshop te winnen, en een paar vriendinnen uit te nodigen die mee doen aan jou workshop make-up, schrijf je in via bussie.Style@gmail.com Www.attitude-And-Style.be See you soon, www bussie

 

Reageer ook

De websites van sanoma maken gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?   Info   Deze melding verbergen
Sluiten