Libelle’s grote jaarhoroscoop: wat brengt 2019 voor de Leeuw?

Libelle’s grote jaarhoroscoop: wat brengt 2019 voor de Leeuw?

Het staat in de sterren geschreven dat 2019 een topjaar wordt! Geluk in de liefde, mooie kansen op het werk of een financiële meevaller: wij wensen het je van harte toe.

Leeuw, al eens nagedacht over je geld investeren?

Zo wordt jouw jaar

Dit jaar sta je wat avontuurlijker in het leven. Je durft meer risico’s te nemen en dat kan je ook met een gerust hart doen. Of het nu om een nieuwe job gaat, een buitenlandse reis of het veroveren van die ene van wie je al zo lang droomde… Dit is het jaar dat het je zal lukken. Reken op persoonlijke groei, kleine tegenslagen die gemakkelijk overwonnen worden en grote dromen die kunnen uitkomen.

Je carrière

Je zult hard moeten werken dit jaar, zeker gedurende de eerste zes maanden. Dit is de kans om met een project naar voren te komen waar je al een tijd mee in je hoofd zat. Het is ook mogelijk dat je moet reizen voor je werk – of dat je een job vindt aan de andere kant van de wereld. Vooral in de tweede helft van het jaar neemt je carrière een hoge vlucht. Eén ding: wees niet te intolerant naar anderen die niet zo gedreven zijn als jij.

De liefde

Geniet van de eerste maanden van 2019. Dit is een goede tijd om nieuwe banden te smeden, je aan te sluiten bij een club en daar nieuwe vrienden te leren kennen, of te genieten van een oude liefde. Niet dat alles van een leien dakje loopt: vanaf maart komt er onrust in een bepaalde relatie en dan kan het hard tegen hard gaan. Als je allebei koppig op je standpunt blijft staan, bereik je niets, dus doe wat water bij de wijn. In de zomermaanden gaat het er weer stukken hartelijker aan toe.

Je financiën

Je financiën hoeven je het komende jaar geen echte zorgen te baren. In april of mei brengt een nieuw project ook nieuwe inkomsten met zich mee, en al word je er niet schatrijk van, het is een leuk extraatje. Je werkt hard, je weet je gewoonlijk aan een budget te houden en er is kans op een bonus in september of oktober. Ook een samenwerking met iemand anders werpt dan zijn vruchten af. Misschien een moment om aan investeren te denken?

Tekst: Françoise Van der Haege – Vertaling: Anne Davis – Illustratie: Mariet Daemen

Zoek je een andere horoscoop? Lees ze hier:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes! 

Lees verder na de reclame

Het volgende Libelle-artikel is echt even het wachten waard :)