Libelle’s grote jaarhoroscoop: wat brengt 2019 voor de Ram?

Libelle’s grote jaarhoroscoop: wat brengt 2019 voor de Ram?

Het staat in de sterren geschreven dat 2019 een topjaar wordt! Geluk in de liefde, mooie kansen op het werk of een financiële meevaller: wij wensen het je van harte toe.

Ram, jouw liefdesleven wordt veelbewogen, met ups en downs.

Zo wordt jouw jaar

De grootste veranderingen in 2019 mag je in de eerste vier maanden van het jaar verwachten. Het kan zijn dat je gaat verhuizen, of dat je een nieuw doel in je leven krijgt waar je met veel enthousiasme en inzet aan begint. De laatste acht maanden kun je dan gebruiken om je helemaal aan te passen aan je nieuwe situatie. In juni krijg je extra verantwoordelijkheid.

Je carrière

Er is kans dat er verandering komt in je werksituatie, maar daarbij heb je zelf het initiatief genomen en het is dan ook een verandering ten goede. Kan het gaan om een promotie? Ga jij verhuizen naar een andere locatie? Of ga je naar een andere dienst misschien? In januari mag je veel verwachten, want je hebt talent én het vertrouwen van de mensen die belangrijk zijn. Als je dan van februari tot mei blijft voortgaan op de ingeslagen weg, staat je een schitterende zomer te wachten.

De liefde

Dit wordt een veelbewogen jaar wat de liefde betreft, met de nodige ups en downs en verrassingen. In januari kan er sprake zijn van een nieuw avontuur of een opflakkering van een oude liefde, en in maart kun je zonder meer spreken van behoorlijk verhitte gemoederen. In augustus wordt het allemaal wat rustiger, en vanaf september kun je genieten van een heerlijke romantische nazomer. Ben je op zoek naar een partner, dan vind je die mogelijk op een buitenlandse reis. In oktober wordt die relatie serieus.

Je financiën

Je zwaarste financiële verantwoordelijkheid ligt in 2019 bij je gezin en je huis; het kan zijn dat je voor onverwachte kosten komt te staan in verband met reparaties, een kind dat gaat studeren… Gelukkig werpt al het harde werk dat je gedaan hebt zijn vruchten af, en je kunt erop rekenen dat je er in het komende jaar financieel beter voor zult staan dan je verwacht had. Pas alleen op dat je geen uitgaven doet waarvan je de draagwijdte niet kunt overzien. En lees vooral de kleine lettertjes voor je iets ondertekent.

Tekst: Françoise Van der Haege – Vertaling: Anne Davis – Illustratie: Mariet Daemen

Zoek je een andere horoscoop? Lees ze hier:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes! 

Lees verder na de reclame

Het volgende Libelle-artikel is echt even het wachten waard :)