Libelle’s grote jaarhoroscoop: wat brengt 2019 voor de Waterman?

Libelle’s grote jaarhoroscoop: wat brengt 2019 voor de Waterman?

Het staat in de sterren geschreven dat 2019 een topjaar wordt! Geluk in de liefde, mooie kansen op het werk of een financiële meevaller: wij wensen het je van harte toe.

Waterman, je moet belangrijke financiële beslissingen nemen.

Zo wordt jouw jaar

Jij bent erg gesteld op je onafhankelijkheid en ook in het komende jaar laat je je door niemand tegenhouden als je iets wilt. Als je geïnteresseerd bent in artistieke, muzikale of spirituele activiteiten, kun je in 2019 je droom achterna gaan of je kennis op je gekozen gebied vergroten. Maar je bent niet altijd even realistisch en als je niet op de details let, kan dat tot frustratie leiden.

Je carrière

De periode van januari tot mei en de maand oktober zijn het gunstigst voor je carrière. Je kunt dan gerust wat bescheiden risico’s nemen, en je collega’s zullen je daarom waarderen, maar in juli en augustus moet je tactvol met een bepaalde situatie omspringen. In oktober of november zul je merken dat er veel veranderd is, en wordt het tijd om aandacht aan je gezondheid te besteden; je hebt nogal wat stress gehad!

De liefde

Opgelet: niet alles verloopt even soepel, want er is sprake van wat strubbelingen in een relatie of vriendschap. Pak de ander van mei tot juni en in oktober met fluwelen handschoentjes aan. De rest van het jaar hebben Watermannen in een relatie weinig om over te klagen. Ben je vrijgezel, wacht dan tot maart voor je stappen onderneemt om iemands hart te veroveren. Tussen juni en begin oktober komt je relatie in een cruciale periode: misschien maak je samen toekomstplannen of bekijk je of je al dan niet samen verder wilt…

Je financiën

Het kan zijn dat je financiële situatie dit jaar verandert, en dat je grote beslissingen moet nemen, al dan niet samen met je partner. Tegen midden mei is het moment gekomen om de balans op te maken. Bekijk wat je kunt of wilt doen om je kapitaal voor de toekomst veilig te stellen, en stel een budget op dat realistisch is.

Tekst: Françoise Van der Haege – Vertaling: Anne Davis – Illustratie: Mariet Daemen

Zoek je een andere horoscoop? Lees ze hier:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes! 

Lees verder na de reclame

Het volgende Libelle-artikel is echt even het wachten waard :)