Will Tura geeft op Vlaamse feestdag exclusief concert voor het goede doel

Will Tura geeft op Vlaamse feestdag exclusief concert voor het goede doel

Wat doe jij op 11 juli, onze Vlaamse feestdag? Misschien sta je wel in de Ancienne Belgique, waar Will Tura een bijzonder optreden zal geven.

Op 11 juli viert Brussel de Vlaamse feestdag met ‘Vlaanderen Feest, Brussel Danst’. Will Tura zal die avond optreden in de AB, samen met het befaamde Brussels Philharmonic. Het is trouwens zijn enige optreden in 2019: dit jaar neemt hij een sabbatjaar, na 60 jaar onafgebroken toeren door Vlaanderen.

Fantastische avond

“Ik sta te trappelen om eraan te beginnen. De samenwerking met mijn muzikale rechterhand Steve Willaert, mijn vaste band en 57 muzikanten van Brussels Philharmonic wordt er eentje om ‘u’ tegen te zeggen. En dan ook nog eens in de AB, de rocktempel bij uitstek in Brussel. Ik wil het publiek een fantastische avond bezorgen en stelde een setlist samen om een feestje te bouwen op deze feestdag. Een feestdag die me overigens erg nauw aan het hart ligt, omdat ik bijzonder fier ben mezelf een Vlaamse zanger pur sang te noemen”, vertelt Will enthousiast.

Opbrengst naar het goede doel

De opbrengst van de ticketverkoop gaat naar Kom op tegen Kanker, een goed doel waar de artiest veel sympathie voor heeft. “Kanker is een vreselijke ziekte. In mijn naaste omgeving werd ik er spijtig genoeg maar al te vaak mee geconfronteerd. Als Vlaamse zanger was ik hoe dan ook vereerd om uitzonderlijk op te treden op de Vlaamse feestdag in Brussel. Te weten dat de opbrengst naar ‘Kom op tegen Kanker’  zou gaan, tja, dan moest ik echt niet meer twijfelen.”

Praktisch

Wil je erbij zijn? De ticketverkoop (klik hier) begint op donderdag 9 mei vanaf 11 uur. Een ticket kost € 15 per stuk en je kunt er maximaal 4 bestellen. Het (staand) concert vindt plaats op 11 juli vanaf 19u, in de Ancienne Belgique in Brussel.

Lees ook:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Lees verder na de reclame

Het volgende Libelle-artikel is echt even het wachten waard :)