Behind the scenes: de Libelle maaltijdbox en Smartmat

Door De Redactie

Ben je benieuwd naar hoe jouw Libelle maaltijdbox gemaakt wordt? Wij tonen je alvast een blik achter de schermen.

Hoe komt zo’n foodbox eigenlijk tot stand? In deze fotocarrousel tonen we je het team achter de samenwerking tussen Libelle en Smartmat. Wie bedenkt de recepten, test ze, selecteert producten, verpakt de boxen en zorgt ervoor dat de box bij je thuis wordt geleverd? Ontdek het hier!

smartmat-plukboerderij-35-1024x683
Bij de bioboer
smartmat-plukboerderij-3-1024x683
Besjes plukken
smartmat-plukboerderij-10-1024x683
De oogst
smartmat-plukboerderij-64-1024x683
Het sorteren
smartmat-plukboerderij-48-1024x683
Confituur maken
smartmat-plukboerderij-56-1024x683
In het potje
SMARTMAT-website-28-1024x659
In de box
SMARTMAT-website-103-1024x683
Team Smartmat
SMARTMAT-website-108-1024x683
Proeven maar

Culiredactrice Natalie stelt de Libelle-Box samen

We vroegen ook even aan onze redactrice Natalie hoe zij het menu voor de Belgische klassiekers samenstelt. “Witloof met kaas en hesp in de oven is ongetwijfeld mijn favoriete Belgische klassieker aller tijden”, zegt Natalie. “Eentje die ik —  binnenkort als het grondwitloof weer het allerlekkerst is — ook op het menu van de volgende box zet.

Je kunt alle verschillende Belgische klassiekers niet onder één noemer vatten, daarvoor zijn ze te verschillend. Maar wat ze allemaal gemeen hebben, is dat ze boordevol smaak zitten, gemaakt zijn met lekkere producten van bij ons en door jong en oud worden gesmaakt.

Het is elke maand een plezier om voor onze lezeressen een maaltijdbox samen te stellen. De puzzel leggen, duurt wel even: klopt de verhouding vis/vlees/groenten zijn de producten in seizoen, kan ik de restjes verwerken? Allemaal zaken waar ik rekening mee hou. Bestel ‘m eens een keertje en laat ons je suggesties weten via lekker@libelle.be. Wij horen graag wat je ervan vindt!”

Ben je overtuigd? Surf naar Smartmat.be, bestel jouw Libelle-maaltijdbox naar keuze en ontvang zo de ingrediënten en bijhorende recepten voor drie volledige maaltijden.

Bonus: bestel nú en krijg er een leuke ovenwant, pannenlap van Dille & Kamille én een kortingsbon van 10% gratis bij!

Opgelet: deze aanbieding is geldig op bestellingen tot 30 september 2016, zolang de voorraad strekt. Dus haast je, want op is op!

Behind the scenes: de maaltijdbox Libelle en Smartmat

Partner Content