Nieuwtje uit modeland: ontwerp je eigen jurk in het LolaLiza Atelier

Nieuwtje uit modeland: ontwerp je eigen jurk in het LolaLiza Atelier

Ben je op zoek naar je droomjurk, of wil je jezelf trakteren op een exemplaar dat voor jou gemaakt lijkt te zijn? Net op tijd voor die heerlijke zomer komt LolaLiza met een leuke primeur in Europa: het Belgische modemerk biedt je de kans om je eigen jurk te ontwerpen!

LolaLiza Atelier

In het LolaLiza Atelier draait alles rond de jurk, een iconisch kledingstuk waarmee je je op-en-top vrouwelijk en elegant kunt voelen. Met de nieuwe tool creëer je er eentje zoals jij het wilt: je kunt het model, de maat, de stof, de print en de accessoires aanpassen. Dat kan vanaf dinsdag 4 juni, online of in de deelnemende winkels.

Hoe werkt het?

Via lolaliza.com/atelier ontwerp je je eigen jurk in enkele eenvoudige stappen:

  1. Kies de pasvorm van de jurk: een korte jurk met mouwen, maxi jurk met mouwen, mouwloze korte jurk, mouwloze maxi jurk of asymmetrische jurk met blote schouders.
  2. Kies je favoriete stof: een tropische groene print, een romantische roze bloemenprint, vurig rood, fluo koraal, …
  3. Voeg eventueel een leuk accessoire toe aan je jurk: een dunne of brede riem in verschillende kleuren.

Na de bestelling wordt je jurk in Italië gemaakt en na zo’n drie weken geleverd.

Als je je jurk liever in de winkel ontwerpt, dan kun je terecht in LolaLiza Eeklo, Aalst, Lier, Tielt-Winge, Lommel en Auvelais. Daar kun je de verschillende modellen passen en de stoffen en accessoires voelen en ontdekken.

Het prijskaartje

De prijs van een gepersonaliseerde jurk varieert van 59 tot 79 euro, afhankelijk van de lengte, de print en de accessoires die je kiest. De levering, thuis of in de winkel, is helemaal gratis. Ga jij het uitproberen?

Beelden: LolaLiza

Lees ook:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Lees verder na de reclame

Het volgende Libelle-artikel is echt even het wachten waard :)