Fiets door Henegouwen met dit nieuwe knooppuntennetwerk

Fiets door Henegouwen met dit nieuwe knooppuntennetwerk
© Getty Images

Vhello is een nieuw knooppuntennetwerk dat je langs de mooiste trekpleisters van de provincie Henegouwen leidt. Ideaal om deze zomer het zuidwesten van België met de fiets te gaan verkennen!

Met de fiets door het hart van Henegouwen

Fiets langs het water, proef van lokale specialiteiten of herbeleef de periode van de mijnwerkers en kunstenaar Vincent Van Gogh… Met het nieuwe fietsnetwerk Vhello maak je aan de hand van 880 km aan fietsroutes kennis met al het moois dat Henegouwen te bieden heeft.

Bepaal zelf je route

Het Vhello-netwerk doorkruist 24 Henegouwse gemeenten en bestaat uit tochten van 5 tot 8 km lang. Aan de hand van nummers stippel je zelf een route uit, die je zo lang of zo kort maakt als je zelf wilt, en onderweg volg je de genummerde bordjes. Ook heb je keuze uit verschillende thematische fietstochten die je langs de mooiste bezienswaardigheden leiden. Daardoor is het fietsnetwerk geschikt voor zowel ervaren fietsers als families.

De gedetailleerde Vhello-kaart is vanaf vandaag gratis beschikbaar bij de toeristische dienst of bekijk ‘m hier al online.

Bekijk ook deze leuke fietstochtjes:

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees verder na de reclame

Het volgende Libelle-artikel is echt even het wachten waard :)