Dit zesjarige model is het ‘mooiste meisje ter wereld’

Dit zesjarige model is het 'mooiste meisje ter wereld'

Foto: Pinterest

Ze is nog maar zes jaar, maar toch wordt Anastasia Knyazeva al geprezen als ‘het mooiste meisje ter wereld’. Het Russische kind uit Perm weet ondertussen wereldwijd de harten te veroveren met haar mooie blauwe ogen en haar prachtige bruine haren.

Foto: Pinterest

Mooiste meisje ter wereld

Enkele modewebsites verwachten dat Anastasia in de voetsporen zal treden van haar voorgangster, Thylane Blondeau. Het Franse model kreeg als zesjarig kindje ook dezelfde titel opgespeld. Tien jaar later is ze een invloedrijk figuur op sociale media en mocht ze tijdens de modeshow van Michael Kors op de eerste rij plaatsnemen, tussen bekende genodigden zoals Nicole Kidman en Naomi Watts.

Het meisje schittert al in talloze campagnes rond kinderkleding en haar Instagramaccount heeft ondertussen al meer dan 500.000 volgers.

Kan ze nog kind zijn!?

Hoewel de kleine Anastasia heel veel fans heeft, zijn er ook tegenstanders. Het meisje is immers nog maar net zes jaar geworden. Op deze leeftijd zou Anastasia beter buiten spelen en genieten van haar kindertijd, in plaats van zich zorgen te moeten maken over haar modellenwerk en make-up.

Bron: nieuwsblad.be

 

Lees verder na de reclame

Het volgende Libelle-artikel is echt even het wachten waard :)