Goede doelen voor kinderen

Goede doelen voor kinderen

Moeders voor Moeders

Moeders voor Moeders verdeelt materiaal en voeding aan jonge gezinnen die het financieel moeilijk hebben. Kinderkleding, babymateriaal, speelgoed, schoolgerief, zwangerschapskledij, en ook geld zijn welkom. Wie wil, kan ook zelf een handje komen toesteken bij het sorteren, verwerken en verdelen van alle spullen.
Meer info? www.moedersvoormoeders.be en 03-272 53 84

Baby Nest

Baby Nest bezorgt kansarme (toekomstige) moeders gratis een babyuitzet. Daarvoor zamelt de vereniging allerlei spullen in, zoals kleertjes, pampers, knuffels, speelgoed, bedjes, buggy’s, enz. Je kunt ook een financiële bijdrage leveren. Met het geld worden dan nieuwe spulletjes gekocht.
Meer info? Via de Baby Nest-pagina op Facebook en 0486-14 16 87

Vlamingen Helpen Tsjernobylkinderen

De vzw Vlamingen Helpen Tsjernobylkinderen wilt zo veel mogelijk kinderen uit de besmette gebieden rond Tsjernobyl een gezonde vakantie aanbieden in België. Daarvoor zijn ze steeds op zoek naar gastgezinnen. De vereniging stuurt ook eten, medicatie, vitaminen en andere spullen zoals kleren, speelgoed en schoolgerief, naar de regio.
Meer info? www.vht.pbc.be en 089-46 57 66

Actie4Kids

Wil je Actie4Kids steunen? Versier dan een schoondoos en vul hem met schoolspullen, toiletartikelen en speelgoed. De dozen worden opgestuurd naar kinderen in weeshuizen, vluchtelingenkampen en sloppenwijken in Armenië, Malawi, Oeganda, Sierra Leone, Togo, Oekraïne en Zambia.
Meer info? www.actie4kids.org

Meer goede doelen vind je hier.

 

Lees verder na de reclame

Het volgende Libelle-artikel is echt even het wachten waard :)