Waiter serving crayfish dinner --- Image by © John Smith/Corbis

Mooi initiatief: laat jongeren genieten in toprestaurants

Door Karolien Joniaux

De campagne ‘Jong Keukengeweld’ maakt topgastronomie toegankelijk voor het jonge publiek.

Jongeren tot 30 jaar kunnen nog de hele maand maart proeven van culineaire hoogstandjes voor een uiterst zacht prijsje. 58 topchefs jonger dan 35 halen daarvoor alles uit de (keuken)kast. Voor 45 euro bezorgen ze hun jonge gasten een driegangenmenu van topkwaliteit, inclusief water en aangepaste wijnen of bieren. In restaurants met een Michelinster of een Gault&Millau score vanaf 15/20 is dat vanaf 55 euro.

De campagne ’Jong Keukengeweld’ is een initiatief van Toerisme Vlaanderen om ons in binnen- en buitenland op de kaart te zetten als gatronomische topbestemming. In oktober liep de actie ook al, en met succes. Toerisme Vlaanderen noteerde toen maar liefst 10 500 boekingen bij de 58 jonge topchefs.

Zijn je smaakpapillen geprikkeld? Jonge foodies reserveren hier alvast hun plaatsje.

Partner Content

De inhoud op deze pagina wordt momenteel geblokkeerd om jouw cookie-keuzes te respecteren. Klik hier om jouw cookie-voorkeuren aan te passen en de inhoud te bekijken.
Je kan jouw keuzes op elk moment wijzigen door onderaan de site op "Cookie-instellingen" te klikken."