Snel breien, jaren dragen

6 december 2011

breien

Een stoere muts, een vest met sjaalkraag of een truitje in zijdezachte wol: deze en nog veel meer prachtige must-haves maak je deze winter allemaal zelf!


Stoere charme

Deze leuke muts brei je met dikke naalden en is dus heel snel klaar. Ook als je nog nooit hebt gebreid, kun je je aan dit onwerp wagen!

Naar de werkbeschrijving


Allround

Dit vest met sjaalkraag is een basisstuk dat bij iedereen in de kast zou moeten hangen. Hier in subtiel grijs, maar ook mooi in beige of zwart, voor de trendy laagjeslook.

Naar de werkbeschrijving


In het rond

Echt hip, deze lussjaal in olijfgroen, die op al je jassen past. Maak hem nu nog snel voor een winter draagplezier.

Naar de werkbeschrijving


Vederlicht

Deze losvallende trui met driekwartmouwen is gebreid van zijdezachte wol. Over een topje komt ze het best tot haar recht. Ook mooi voor een feest!

Naar de werkbeschrijving


Knuffelzacht!

Zo voelt dit jasje met sjaalkraag aan. Brei- en haaktechnieken worden gecombineerd, maar toch kan iedereen zich zonder problemen aan dit ontwerp wagen.

Naar de werkbeschrijving


Tikje folklore

Een origineel ontwerp, deze bolero met Perzisch ontwerp, en bovendien snel klaar. Voor een paar middagen breiplezier!

Naar de werkbeschrijving


Ruitmotief

Iets moeilijker, maar het resultaat mag er zijn. Bij deze muts hoort een telpatroon dat je nauwgezet moet volgen. Niet voor de ongeduldigen onder ons, dus!

Naar de werkbeschrijving


Mét franjes

Ook als je pas begint te breien, zal je veel plezier beleven aan het luchtige gaatjesmotief in deze sjaal. De lange franjes geven hem net dat ietsje meer.

Naar de werkbeschrijving


Ingewikkeld

Een prachtige wikkelsjaal in geelgroen, dé modekleur bij uitstek. Niet zo makkelijk, maar het resultaat is dan ook de moeite waard.

Naar de werkbeschrijving


Praktisch

Deze trui met korte mouwen staat het mooist op een rok of een legging. De grote kraag geeft een aparte touch.

Naar de werkbeschrijving

 

Advertentie

reacties

reageer ook »

Donderdag 6 december 2012 - 02u31

@Margit0110 - Misschien is [url=http://www.sjaal-breien.nl]sjaal-breien[/url].nl handig voor de wat eenvoudigere breipatronen? De verschillende steken worden daar ook uitgelegd in de vorm van een startershandleiding. Succes!

 

Donderdag 11 oktober 2012 - 21u51

Die lussensjaal lukt me maar niet. Ik vond hem heel mooi maar na 6 pogingen heb ik het opgegeven. Iemand enig idee of er brei-cafe's bestaan regio Dendermonde?

 

Donderdag 11 oktober 2012 - 21u50

Die lussensjaal lukt me maar niet.... Jammer, vond hem heel mooi. Iemand enig idee of er brei-cafe's zijn in de regio Dendermonde?

 

Reageer ookDe websites van sanoma maken gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?   Info   Deze melding verbergen
Sluiten