Snel breien, jaren dragen

Door De Redactie

Een stoere muts, een vest met sjaalkraag of een truitje in zijdezachte wol: deze en nog veel meer prachtige must-haves maak je deze winter allemaal zelf!

Stoere charme

Deze leuke muts brei je met dikke naalden en is dus heel snel klaar. Ook als je nog nooit hebt gebreid, kun je je aan dit onwerp wagen!

[LINK_TEXT id=1]


Allround

Dit vest met sjaalkraag is een basisstuk dat bij iedereen in de kast zou moeten hangen. Hier in subtiel grijs, maar ook mooi in beige of zwart, voor de trendy laagjeslook.

[LINK_TEXT id=1]


In het rond

Echt hip, deze lussjaal in olijfgroen, die op al je jassen past. Maak hem nu nog snel voor een winter draagplezier.

[LINK_TEXT id=1]


Vederlicht

Deze losvallende trui met driekwartmouwen is gebreid van zijdezachte wol. Over een topje komt ze het best tot haar recht. Ook mooi voor een feest!

[LINK_TEXT id=4]


Knuffelzacht!

Zo voelt dit jasje met sjaalkraag aan. Brei- en haaktechnieken worden gecombineerd, maar toch kan iedereen zich zonder problemen aan dit ontwerp wagen.

[LINK_TEXT id=4]


Tikje folklore

Een origineel ontwerp, deze bolero met Perzisch ontwerp, en bovendien snel klaar. Voor een paar middagen breiplezier!

[LINK_TEXT id=4]


Ruitmotief

Iets moeilijker, maar het resultaat mag er zijn. Bij deze muts hoort een telpatroon dat je nauwgezet moet volgen. Niet voor de ongeduldigen onder ons, dus!

[LINK_TEXT id=4]


Mét franjes

Ook als je pas begint te breien, zal je veel plezier beleven aan het luchtige gaatjesmotief in deze sjaal. De lange franjes geven hem net dat ietsje meer.

[LINK_TEXT id=8]


Ingewikkeld

Een prachtige wikkelsjaal in geelgroen, dé modekleur bij uitstek. Niet zo makkelijk, maar het resultaat is dan ook de moeite waard.

[LINK_TEXT id=9]


Praktisch

Deze trui met korte mouwen staat het mooist op een rok of een legging. De grote kraag geeft een aparte touch.

[LINK_TEXT id=9]

 

Partner Content