Lees je Libelle nu éxtra voordelig

abonnement Libelle

Druk, druk, druk. Dankzij een aardig staaltje timemanagement combineer je je fulltime job met het fulltime mama-zijn als geen ander. Hoogtijd dus om even offline te gaan. En hoe anders dan met Libelle kom je volledig tot rust? 

Eindelijk. Je hebt het hele rijk voor jezelf. Manlief is naar de voetbaltraining en je kleine (b)engeltjes liggen, na wat tegenpruttelen, in bed. Tijd voor wat ontspanning, en daar helpen wij je graag een handje bij:

Een abonnement op Libelle? Alleen maar voordelen:

  • Met een jaarabonnement op Libelle word je automatisch lid van Libelle club. Zo geniet je van de vele voordelen (en kortingen!) in winkels, restaurants en nog véél meer! Kijk op www.libelle.be/club.
  • Gedaan met je naar de winkel te haasten: elke woensdag ontvang je jouw klein gelukje – lekker makkelijk – in de brievenbus.
  • Als abonnee mis je geen enkel nummer.
  • Je ontvangt automatisch onze leukste Libelle-specials: Libelle Kerst, Libelle Happy, Libelle Health en zo veel meer.
  • De digitale toegang op tablet (iPad en Android) is inbegrepen in je abonnement.

Gewoon doen! Ga naar de Magstore en neem nu extra voordelig een abonnement op Libelle. Want samen halen we het meeste uit jouw me-time!

Vorig artikel
VIDEO: Zo hou je verse groenten lekker knapperig
Volgend artikel
Schattig: de blik van honden als je hen ‘braaf’ noemt

Kies je favoriete armband en verfijn je zomerlook

Verander je graag van juweel, maar geef je er niet graag tonnen geld aan uit?  Koop dan snel één van deze 3 trendy armbanden die je op verschillende manieren rond je pols kan dragen. Bovendien krijg je er een fameuze Shedealskorting bovenop. Win-win voor iedereen!

€12.90 €34.00