Proeven
    
    
                                                
                                                
                            04 sep 2002
            
            
            
            
                    
            Een creatieve kijk op genieten
 ELK SEIZOEN OPNIEUW EXTRA VEEL LEKKERE RECEPTEN
 In de winkel: 16 april 2009
 
 In pakket met Libelle voor 4,95 euro
 daarna afzonderlijk voor 3,10 euro
Echt Italiaans
- Van ossobucco tot saltimbocca: 100% Italiaans
 - Meer smaak met marsala
 - De Italiaanse keuken, een successtory
 - 5 snelle pasta's
 - Pizza om zelf te maken
 - Zo koop je olijfolie
 
Nog meer lekkers
- Vlierbloesem, bloemetjes met smaak
 - Zuring voor een frisse touch
 - Asperges, nu het lekkerst
 - Lunchideeën met tonijn
 - Kleurrijk koken
 - Lenteluxe met hopscheuten, lamsoor, morieljes…
 - Tuinkruiden in de hoofdrol
 - Desserts met een lepeltje suiker
 
Reportages
- Culiportret: Véronique kookt Afrikaans
 - Proeven op reis: Zeeland
 - Meesterwerk: de chef van Fleur sur l'Eau
 - Beroepsgeheim: Gudrun brouwt bier
 
Rubrieken
- Dit seizoen
 - Smaakmaker
 - Stap voor stap: kiwitaartjes
 - Sausklassiekers: tomatensaus & bolognese
 - 8 x Italiaanse wijn
 - Minibar
 - Smaakmaker
 - Mijn recept is beter: wie maakt het lekkerste konijn?
 - Leesvoer: de nieuwste kookboeken
 - Uitsmijter: Chef Geert Van Hecke
 
Service
- Info & colofon
 - Receptenindex
 - Neem nu een abonnement op Proeven