VIDEO: Deze balletdansende papa’s veroveren het internet

papa's

Deze papa’s mogen meedoen in de balletles van hun dochter. En daar zijn ze niet zo heel goed in… Een heel grappige video die massaal wordt bekeken en gedeeld. 

Dansende papa’s én mama’s

Wat gebeurt er als je vaders vraagt om mee te doen aan de balletles van hun dochter? Dan krijg je niet alleen een geweldige video vol stijfjes ogende papa’s in tutu, die met een serieus gezicht echt hun best doen. Het resultaat is ook een video die je hart verwarmt: wat ouders al niet doen voor hun kinderen.

De ouders werden door het Amerikaanse Philadelphia Dance Center uitgenodigd om mee te dansen in een les van hun kind. Met als doel hen te laten zien hoeveel plezier je kunt hebben in dansen en hen te steunen bij hun kleine of grote dansdromen. De filmpjes van de lessen worden inmiddels over de hele wereld bekeken.

Benieuwd naar het filmpje van de mama’s?

Deze video’s toveren ook een glimlach op je gezicht:

Vorig artikel
4x pittige, korte kapsels
Volgend artikel
4x betaalbaar en gezond eten

51% korting op ring met blauwe Swarovski Elements kristallen

Deze ring model 'Ocean' zal je deze zomer ongetwijfeld laten schitteren! Hij past zonder problemen bij elke outfit. Met zijn zilveren bandje en mooie blauw kristallen zal hij je look net dat tikkeltje extra geven. Niemand kan deze aanbieding weerstaan!

€24.90 €59.00