Kerstkrans met rozenbottels en veenbessen

Kerstkrans met rozenbottels en veenbessen

Drie redenen om dit jaar zelf een winterkrans te maken? Het is prettig, het resultaat is prachtig én het is minder duur dan een kant-en-klaar exemplaar uit de winkel! Onze bloemenexpert Gudrun toont je daarom ook dit feestseizoen enkele kerstkransen om zelf mee aan de slag te gaan. Doe je mee?

Graag verder lezen of kijken?
Dan vragen wij je om nu EENMALIG en GRATIS een account aan te maken. Vanaf dan krijg je toegang tot al onze artikels en video’s en krijg je deze melding niet meer te zien.
...

Geef eens een bloemschikbox cadeau

Op zoek naar een fijne tip voor een creatieveling? Dan is een bloemschikbox misschien wel een goed idee. Gudrun Cottenier is niet alleen onze Libelle bloemenexperte, ze heeft ook haar eigen bloemenschool De Groene Verbeelding. Elke maand stelt ze een bloemschikbox samen met de mooiste bloemen van dat moment.

Al het materiaal dat je nodig hebt voor een eigen unieke creatie vind je erin terug: van het kleinste krammetje tot kraakverse bloemen en ander groen. Een handige stap-voor-stapfiche én videotutorial krijg je via mail, een paar dagen voor je de bloemenbox thuis toegestuurd krijgt. Je hoeft de box enkel uit te pakken, je groene vingers boven te halen en het bloemschikken kan beginnen!

Een bloemschikbox met alle nodige materialen inclusief verzending kost 59 euro. Alle info vind je hier.

Met dank aan Bloemschool De Groene Verbeelding voor de mooie opnamelocatie.

Camera en montage: Hans De Groef

Ontdek meer bloemschikvideo’s:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de beste groentips en wooninspiratie!

 

 

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees verder na de reclame

Het volgende Libelle-artikel is echt even het wachten waard :)