Download hier jouw to-dolijst voor een efficiënte Happy Home Challenge

Download hier jouw to-dolijst voor een efficiënte Happy Home Challenge

Begin jij halsoverkop aan je huishoudelijke taken? Of haal je er liever een to-dolijst bij? Als je opteert voor het laatste, zul je misschien wel weten dat het niet zo vanzelfsprekend is om bepaalde klussen die op jouw post-it staan écht uit te voeren. Toch bestaat er een eenvoudige manier om die drempel te verlagen.

Zo voer je sneller de taken uit die op jouw lijstje staan

Een eenvoudige tip

Hebben jouw lijstjes soms wat weg van een doktersbriefje? Of gebruik je allerlei afkortingen waardoor je soms compleet vergeet wat je precies moest doen? Schrijf je taken op zo’n manier dat je zin krijgt om meteen in actie te schieten. Bijvoorbeeld: ‘bel naar de huisarts om een afspraak te maken, op het nummer (telefoonnummer).’ Of ‘stort de huur van € 700 op deze rekening (rekeningnummer).’

Waarom werkt het?

Doordat de call to action veel gedetailleerder is, zul je er sneller werk van maken van zodra je een vrij moment hebt. De taak is veel specifieker omschreven, en hierdoor zul je een gevoel van opluchting ervaren wanneer je het van je lijst kunt schrappen.

Bron: purewow.com

Download de Happy Home to-dolijst

Dat de Happy Home Challenge morgen van start gaat, is al lang geen geheim meer. Maak het jezelf makkelijk en pen al je klusjes neer op deze geweldig mooie Happy Home to-dolijst.

Download hier de Happy Home to-dolijst

To-dolijstje

DE HAPPY HOME CHALLENGE: WE GAAN ER SAMEN VOOR!

Samen maken we ons huis hélemaal lentefris. Klik hier om je in te schrijven en ontvang onze gratis 21-dagen kalender van de Happy Home Challenge. Een stap-voor-stapaanpak, met een eindresultaat om fier op te zijn! Doe je mee?

Happy Home Challenge

Ook interessant:

Lees verder na de reclame

Het volgende Libelle-artikel is echt even het wachten waard :)