Albertine uit ‘Hallo Televisie!’ krijgt beroerte tijdens opnames

Albertine uit 'Hallo Televisie!' krijgt beroerte tijdens opnames

De immer goedgezinde Albertine uit ‘Hallo Televisie!’ kreeg vrijdag een beroerte tijdens de opnames. De kranige televisiefavoriet zal nu even niet meer op het scherm te zien zijn.

Beroerte tijdens opnames

Albertine De Bondt (82) verdwijnt jammer genoeg voor een tijdje van het scherm. Terwijl de opnames voor ‘Hallo Televisie!’ op Eén bezig waren vrijdag kreeg de vrolijke publiekslieveling een beroerte. Haar kompaan Mathilde Vergauwen (70) vertelt in Het Laatste Nieuws hoe blij ze is dat de crew op dat moment ter plaatse was.

De crew had als eerste door dat er iets scheelde. We zaten zoals altijd naast elkaar geconcentreerd naar televisie te keken. Plots zag ik paniek in de ogen van de cameramannen. Voor ik het goed en wel besefte waren ze Albertine de eerste hulp aan het toedienen en werd het ziekenhuis gebeld. Zonder hen was het misschien helemaal anders afgelopen.

Rust en weg van alle drukte

Ondertussen is Albertine aan de beterhand. Hoe lang ze net in het ziekenhuis zal moeten blijven, is nog niet duidelijk. Het is alleszins wel zeker dat ons favoriete televisieduo voor een tijdje van het scherm zal verdwijnen. Want hoewel we allemaal hopen dat we snel terug kunnen genieten van hun meer dan geweldige commentaren: we hopen vooral dat Albertine terug helemaal de oude wordt.

Bron en beeld: Het Laatste Nieuws (Copyright: Steven Richardson)

Lees verder na de reclame

Het volgende Libelle-artikel is echt even het wachten waard :)