‘Blind Getrouwd’: bekijk hier de trouwfoto’s van Annelies & Joris

'Blind Getrouwd': bekijk hier de trouwfoto's van Annelies & Joris

Annelies en Joris zijn als derde koppel in het ‘Blind Getrouwd’-huwelijksbootje gestapt. De twee mochten dan wel erg nerveus zijn, het klikte meteen vanaf hun eerste gesprek.

Connectie

Joris (30) uit Antwerpen en Annelies (29) uit Kessel-Lo gaan voortaan als man en vrouw door het leven. Joris is alvast blij met zijn bruid: “Annelies straalt echt een bepaald charisma uit. Het is echt een toffe madam, ze is enthousiast en heel los. Ik was zo trots dat ik daar stond met haar en wou eigenlijk gewoon aan iedereen tonen: ik vind ze geweldig. Ik voelde mij zeker aangetrokken tot haar en ik voelde de connectie.”

Positieve start

Ook Annelies kan het al goed vinden met haar echtgenoot: “Je kan eigenlijk al meteen zeggen dat er al een klik is, dat vind ik echt wel tof. Joris stelde me meteen op mijn gemak. Dat heb ik ook wel nodig. Ik merk dat ik soms in mijn gereserveerde serieuze cocon kan kruipen en ik voel dat hij dat kan relativeren. Joris trok me helemaal mee uit mijn comfortzone tijdens de fotoshoot. Ik had nooit durven dromen dat we zo’n positieve start zouden kennen, maar dat is mede dankzij Joris die mij zo meetrekt in het verhaal en dat vind ik aangenaam.”

Laatste koppels

Volgende week maandag 11 februari zien we hoe de laatste twee koppels, Line & Victor en Elke & Tim, elkaar aan het altaar ontmoeten. Dat wordt nog spannend!

Beelden: VTM

Meer ‘Blind Getrouwd’:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Lees verder na de reclame

Het volgende Libelle-artikel is echt even het wachten waard :)