Evelien en Nicolas uit ‘Blind Getrouwd’ verwelkomen zoontje

Evelien en Nicolas uit ‘Blind Getrouwd’ verwelkomen zoontje

Fantastisch nieuws: Evelien en Nicolas uit het tweede seizoen van ‘Blind Getrouwd’ zijn vrijdagavond de trotse ouders geworden van een zoon!

Zo gelukkig

Xander is 50 centimeter groot en weegt 3,520 kilogram. De kersverse ouders zijn in de wolken. “We zijn zo gelukkig”, zegt Nicolas in Het Laatste Nieuws. “We hebben er lang naar uitgekeken. Het is een heel rustige en brave baby en lijkt vooral op Evelien.”

Pijnlijke bevalling

Mama en baby maken het goed, maar de bevalling verliep niet meteen van een leien dakje. “De bevalling moest ingeleid worden omdat Xander niet wilde komen, maar uiteindelijk verliep alles goed. Het was best vermoeiend en pijnlijk voor Evelien, haar staartbeen is wat gekneusd en ze is nog aan het herstellen. Maar het belangrijkste is dat Xander gezond is.” We wensen het prachtige gezinnetje alle geluk toe!

View this post on Instagram

Xander ❤ #nietsdanliefdevoormijnbeidemannen

A post shared by Evelien (@evelienbaten) on

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Beeld: VTM

Meer ‘Blind Getrouwd’:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Lees verder na de reclame

Het volgende Libelle-artikel is echt even het wachten waard :)