Prins Harry maakt (én deelt) prachtige foto van Meghan Markle

Prins Harry maakt (én deelt) prachtige foto van Meghan Markle

De royal tour die Prins Harry en Meghan Markle maakten aan de andere kant van de wereld, is aan z’n einde gekomen. Het koppel wil dan ook iedereen bedanken voor de fijne tijd, en dat doen ze op een hele bijzondere manier.

Prachtige foto

Tijdens de tour verschenen al heel wat foto’s van Harry en Meghan op social media, maar nu plaatste Harry zelf een foto van zijn zwangere vrouw op Instagram. Meghan wrijft lieftallig over haar babybuikje, in een prachtig bos in Nieuw-Zeeland.

Vertrokken met veel inspiratie

Met de foto wil het koppel iedereen bedanken voor de inspirerende tijd: “Bedankt Nieuw-Zeeland voor een fantastische laatste week van onze tour. Het was een voorrecht om zoveel fantastische Kiwis te mogen ontmoeten. Australië, Fiji, Tonga en Nieuw-Zeeland: we vertrekken met veel inspiratie. Jullie hebben ons er weer aan herinnerd dat iedereen een verschil kan maken.”

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Coverbeeld: Getty Images

Meer royalty:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Lees verder na de reclame

Het volgende Libelle-artikel is echt even het wachten waard :)