Partner van actrice Ruth Beeckmans onverwacht overleden

Partner van actrice Ruth Beeckmans onverwacht overleden
VTM

Verschrikkelijk nieuws voor actrice Ruth Beeckmans (39). Haar man, Gary, is vannacht onverwacht overleden.

Onverwacht overleden

VTM deelde het trieste bericht dat Gary Lockitch, de partner van Ruth Beeckmans, onverwacht overleden is. De brandweerman, die opgroeide in Zuid-Afrika, werd slechts 54 jaar oud. “De hele VTM-familie betuigt haar diepe en oprechte medeleven. Onze gedachten gaan uit naar Ruth en naar de vrienden en familie van Ruth en Gary. We wensen hen alle steun en sterkte bij het verwerken van dit grote verlies”, klinkt het bij de zender.

Kinderen

Het koppel heeft 2 kinderen van 9 en 2 jaar oud. In 2013 werd dochtertje Charlie-Sue geboren, in 2019 volgde Cobey-Mae, opnieuw een meisje. De twee voedden hun kinderen tweetalig op. “Gary is een Zuid-Afrikaan en is ook opgegroeid in Zuid-Afrika, waar hij Engels sprak”, vertelde Ruth in Story. “Vandaar dat we onze kinderen in het Nederlands en het Engels opvoeden. Met Gary’s ouders praat Charlie-Sue ook Engels. Meestal spreek ik Nederlands tegen haar, maar ik merk vaak dat bij ons thuis Engels de voertaal is.”

Grote liefde

Ruth en Gary zagen elkaar enorm graag, zo bleek uit een interview met De Morgen, dat afgenomen werd voor de geboorte van Cobey-Mae. “Mijn man en kind zijn de basis voor mij. Zij zijn het allerbelangrijkste. Zolang het thuis goed loopt, moet er al veel gebeuren vooraleer ik van mijn melk ben. Als het daar eens niet goed zit, dan raakt me dat en neem ik het mee. Zij zijn namelijk mijn leven. En mijn job is mijn job. Natuurlijk, door de aard van die job, omdat het een passie is, zitten die in elkaar verweven. Maar met voorsprong is mijn gezin, mijn persoonlijke leven mijn grootste passie. Het is mijn geluk. Al de rest is relatiever.”

We wensen Ruth, haar gezin en familie ontzettend veel sterkte toe.

Bron: Het Laatste Nieuws

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees verder na de reclame

Het volgende Libelle-artikel is echt even het wachten waard :)