Op deze logeerplekjes zijn honden welkom

Op deze logeerplekjes zijn honden welkom
hond in auto

Neem jij je hond graag mee op reis? Dan weet je dat niet elke hoteleigenaar jouw viervoeter met open armen ontvangt. Gelukkig zijn er steeds meer hondvriendelijke hotels!

De beste adresjes

Op www.dogsincluded.nl vind je 250 000 hondvriendelijke vakantiehuizen, hotels en kastelen in 17 verschillende landen. De reisorganisatie richt zich specifiek op liefhebbers van honden. Ook als je geen klant bent, kun je de gratis reisgidsen raadplegen. Hotels, vakantiehuizen, wandelmogelijkheden en hondenstranden? Je vindt ze hier! Volgens experte Fabiana van der Heiden van dogsincluded.nl zijn Nederland, Italië en Groot-Brittannië de meest hondvriendelijke landen van Europa. 

Van Spanje tot de Verenigde Staten: www.hondentoegestaan.nl heeft een overzicht van meer dan 38 000 vakantiehuizen, hotels en chalets. De site werkt samen met reisorganisaties Belvilla en Chalet.nu.

Ook www.hondenopvakantie.nl werkt samen met andere organisaties: Belvilla, Interhome en Ardennes Relais. Daar vind je lastminute logies met stevige kortingen! 

Op www.vakantie-met-hond.be vind je adresjes waar tot liefst vijf honden welkom zijn! Je kunt specifiek zoeken op ligging, omheinde tuin en faciliteiten zoals een zwembad of een sauna. Joepie!

Op zoek naar de leukste vakantieparken in Nederland waar honden van harte welkom zijn? De website www.bungalowparkoverzicht.nl/vakantie-met-hond geeft je een handig overzicht.

Wist je dat…

hondenbaasjes ook een beetje mama zijn? Vier het met deze leuke accessoires voor jou en je viervoeter!

Lees ook:

 

Lees verder na de reclame

Het volgende Libelle-artikel is echt even het wachten waard :)