© Nick Decombel Fotografie

Doe-tip: De Waanzinnige Boomhut-expo (+ win een waanzinnig prijzenpakket)

Door Rani Merckx

Smult jouw kind van de jeugdboekenreeks ‘De Waanzinnige Boomhut’ en verslindt hij of zij het ene boek na het andere? Dan hebben we fijn nieuws voor dat kleine literaire hart: de boekenreeks bestaat tien jaar, en dat vieren ze groots!

De boomhut der boomhutten

Geen boomhut die zo tot de verbeelding spreekt als De Waanzinnige Boomhut van vriendjes Andy en Terry. De boomhut telt maar liefst 156 verdiepingen en bevat álles waar kleine avonturiers en klauteraars van dromen: van een bowlingbaan en een zwembad met reuzenhaaien tot een geheim laboratorium en een snoepjesmachine die je maag, overal en wanneer je maar wil, spijst. Je kunt het zo gek niet bedenken of de boomhut heeft het.

Waanzinnig leuke expo!

Dat maakt de jeugdboekenreeks van bedenkers Andy Griffiths en Terry Denton ook zo geliefd bij kleine (en minder kleine) boekenwurmen. Per nieuw boek komen er nieuwe verdiepingen bij en dus ook nieuwe avonturen. En dit jaar is een hoogjaar voor de schrijvers: ze brachten niet alleen een twaalfde boek uit, de jeugdboekenreeks viert ook zijn tienjarig bestaan. En dat vieren ze met een waanzinnig leuke verjaardagsexpo. HOERA!

© Nick Decombel Fotografie

Met dolle opdrachten en spelletjes

In de expo kruip je in de wondere wereld van de vriendjes, en je ontdekt alle verdiepingen van de Boomhut aan de hand van leuke spelletjes en een uitdagend hindernissenparcours. En dat allemaal in het indrukwekkende gebouw van Fort Napoleon.

De Waanzinnige Boomhut Doe-expo: van 11 februari tot 16 april in Fort Napoleon (Oostende). Klik hier voor meer informatie over de expo en de ticketverkoop.

Win toegangstickets én het Doeboek!

Wil jij graag met je gezin naar de gloednieuwe expo? Doe dan zeker mee met onze wedstrijd en win familietickets, goed voor vijf personen, én het Waanzinnige Doeboek: met puzzels, raadsels, woordzoekers en nog veel meer!

Doe mee met onze wedstrijd en win familietickets voor de expo én dit leuke doe-boek!

Deze wedstrijd loopt van 13 maart tot en met 20 maart middernacht. Wacht dus niet te lang, en waag een gokje!

Ook leuk om te doen én zien:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Partner Content