Win een overnachting én toegangstickets voor expo ‘Timeless Beauty’ in het Gallo-Romeins museum!

Win een overnachting én toegangstickets voor expo 'Timeless Beauty' in het Gallo-Romeins museum!

Een mix van geschiedenis en een fascinerende reis langs de schoonheidsidealen van de Romeinen: dat is het geheime ingrediënt van de expo ‘Timeless Beauty’ in het Gallo-Romeins museum in Tongeren. En jij kunt er gratis heen… want we mogen 20 toegangstickets én een overnachting weggeven!

SCHOONHEID IS VAN ALLE TIJDEN

Hoe zag de perfecte vrouw eruit volgens de Romeinen? Wat deden de vrouwen om aan dat schoonheidsideaal te voldoen? En wat zat er in een Romeinse beautycase? Kom het allemaal te weten in de tentoonstelling ‘Timeless Beauty‘. Je leert in een prachtig decor het oude Rome kennen en droomt volledig weg bij de authentieke objecten en de sensuele kunstfoto’s van wijlen fotograaf Marc Lagrange.

Een (gratis) ticketje naar de Romeinse tijd? Daar wordt voor gezorgd!

Weg met z’n tweetjes

En daar blijft het niet bij. Doe mee met onze wedstrijd en wie weet vertoef jij binnenkort wel, samen met je partner, zus of vriendin in het Eburonhotel! Een volledig gerenoveerd historisch gasthuis, dat slechts op enkele minuten wandelen ligt van het Gallo-Romeins Museum.

Maak kans op een overnachting in het Eburonhotel.

Wees er wel snel bij: de wedstrijd loopt van 17 juli tot en met 24 juli 2017! De deuren van de expo blijven open tot 31 augustus.

Meer informatie vind je hier.

Succes!

Lees verder na de reclame

Het volgende Libelle-artikel is echt even het wachten waard :)