Deze 8 singles doen mee aan ‘Blind Getrouwd’

Maandag 30/01 start het nieuwe seizoen van ‘Blind Getrouwd’ op VTM. Deze keer wagen vier koppels zich aan een sprong in het duister. Blijven ze getrouwd of kiezen ze aan het einde van het programma toch voor een scheiding? We beginnen bij het begin: dit zijn de 8 singles die deelnemen!

1

Tine (29)

Tine is laborante, spendeert graag veel tijd met haar vriendinnen en ze gaat graag shoppen. Net zoals Veerle, een andere kandidate, is ze dol op haar metekindje. Haar ideale man? Iemand die sociaal is en haar met beide voeten op de grond kan houden. Liefst iemand met donker haar.

2

Evelien (29)

Evelien is zorgbegeleidster, een natuurmens en kan enorm genieten van weekendjes in de buitenlucht. Ze is dol op haar kat Yoko en haar ideale man is iemand die sterk in zijn schoenen staat en weet wat hij wil.

3

Veerle (35)

Veerle is een IT application consultant en houdt van een uitdaging. Haar hobby’s? Gezellig gaan eten, yoga en tijd doorbrengen met haar metekindje. Veerle is op zoek naar een man met veel charisma, iemand die positief in het leven staat en gevoel heeft voor humor.

4

Sally (26)

Sally werkt als notarieel juriste, speelt volleybal en gaat graag op stap met haar vriendinnen. Ze valt op bad boys met een gevoelig kantje.

5

Ben (30)

Ben is softwareontwikkelaar en zoekt iemand die hem een beetje kan intomen. Zijn ideale vrouw is verder ook sociaal en actief. Ben houdt van restaureren, muziek, reizen en z’n jack russell.

6

Nicolas (27)

Nicolas is productmanager en hij heeft een voorliefde voor muziek. Hij drumt en speelt gitaar, maar interesseert zich ook voor basketbal en games. Hij valt op vrouwen die sociaal en empathisch zijn. Ook wil hij graag iemand leren kennen die een eigen menig heeft en tegen hem in durft te gaan.

7

Nick (30)

Nick is werkzaam als vertegenwoordiger en valt op zelfzekere, zorgzame en verzorgde vrouwen. Als het even kan, moet ze ook een gevoel voor humor en zin voor avontuur hebben. Nick is namelijk avontuurlijk aangelegd en verder is hij ook een echte levensgenieter die dol is op z’n familie en vrienden.

8

Matthias (28)

Mathias is planningcoördinator en is verder ook een sportief type. Zo doet hij aan fitness, lopen en voetbal. Zijn droomvrouw is niet te groot, spontaan, zit vol enthousiasme en is zelf ook graag bezig met sport.

Bron: Flair – Beelden: Medialaan

Partner Content