‘Blind Getrouwd’: bekijk hier de prachtige trouwfoto’s van Elke & Tim en Line & Victor

Door Jolien Thieleman

Heb je ook naar ‘Blind Getrouwd’ gekeken? Na vier enthousiaste jawoorden mogen ook Elke & Tim en Line & Victor, de laatste twee koppels van dit seizoen, zich man en vrouw noemen.

Elke & Tim

Elke kreeg met Tim waar ze op hoopte: een galante man die tijdens het huwelijksfeest zelfs op zijn knie ging voor haar. Mét verlovingsring! “Dat vond ik echt heel speciaal. Daarmee geeft hij toch het signaal “Ik kies echt voor jou, ik wil het echt proberen”. Ik was helemaal ontroerd.”

Dat het meteen klikte tussen de twee, blijkt ook uit hun prachtige huwelijksfoto’s op het Antwerpse Eilandje. Kijk maar even mee!

Line & Victor

Victor verraste zijn kersverse bruid dan weer met een optreden. “Line ziet er mij een vrolijke en een toffe uit, we konden direct wat zwanzen met mekaar en mopjes maken, ondanks de zenuwen. Ik was bang voor een ijzige stilte, maar dat was dus echt niet het geval. Het was een goede entree. Het is uiteraard nog niet volle bak liefde op het eerste gezicht, maar wel een goede klik op het eerste gezicht en zeker ook wel iets waarvan ik denk: oké, hier kunnen we verder mee. Ik snap de match al een beetje.”

Ook voor Line was het een geslaagde eerste dag. “Ik heb altijd gehoopt dat er meteen een klik zou zijn, meteen wat humor of een mopje, en dat was het geval!”

Beelden: VTM

Lees ook:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Partner Content