‘Blind Getrouwd’-makers nog op zoek naar holebi’s voor nieuw seizoen

Door Jolien Thieleman

De inschrijvingen voor het vijfde seizoen van ‘Blind Getrouwd’ lopen vlotjes binnen, maar toch zijn de makers nog steeds op zoek naar kandidaten. Ze doen een warme oproep naar holebi’s om zich op te geven voor het programma.

Te weinig inschrijvingen

Vorig jaar deden ze net hetzelfde, maar kwamen er alsnog te weinig inschrijvingen binnen om een goede match op te leveren. Voor het laatst uitgezonden seizoen meldden zich duizenden mensen aan, maar minder dan tien procent daarvan viel op hetzelfde geslacht.

Daarom kloppen de makers ook aan bij externe kanalen, zoals holebiverenigingen. De mensen van ‘Blind Getrouwd’ zijn er aanwezig om het programma onder de aandacht te brengen.

Meer geluk bij onze noorderburen

Bij onze noorderburen is het wel al gelukt om twee mannen blind te laten trouwen. In de Nederlandse versie van ‘Blind Getrouwd’ huwden Simon en Anthony, maar helaas bleef het sprookje niet duren.

© RTL

Inschrijven doe je hier

Ken of ben je zelf iemand die op hetzelfde geslacht valt en nog op zoek is naar de liefde?Inschrijven kan via de site van VTM.

Coverbeeld: Getty Images

Meer lezen over ‘Blind Getrouwd’?

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

 

Partner Content