‘Boer zkt Vrouw’: dit jaar gaat ook een boerin op zoek naar de liefde

Door Jolien Thieleman

‘Boer zkt Vrouw – De Wereld Rond’ komt terug! Vanaf komende maandag stellen Dina Tersago en An Lemmens de 5 deelnemers graag voor, en dit jaar zal ook een boerin op zoek gaan naar de liefde.

Boerin zkt man

Dina en An reizen dit jaar af naar Bulgarije, Kaapverdië, Lapland, Duitsland en Canada om vier boeren én een boerin aan hun grote liefde te helpen. “Dit jaar zit er ook een vrouw tussen”, vertelt Dina enthousiast in Dag Allemaal. “Dat is nog gebeurd, denk maar aan boerinnen Conny, Marie-Harry en Annelies. Maar het zijn er niet zoveel. Er zijn natuurlijk gewoon veel minder vrouwen die in de landbouwsector zitten. Ik vind het wel fijn dat er een vrouw tussen zit. Hopelijk schrijven ook de mannelijke kijkers massaal brieven naar haar!”

Kennismaking met de deelnemers

Collega-presentatrice An vult aan: “Ik hoop dat wij ook dit jaar veel mensen bereiken die een toekomst met één van de boeren zien zitten. Ons werk zit er voorlopig op. We hebben de boeren bezocht en een mooi portret van hen gemaakt.”

Vanaf komende maandag, 15 april, leren we vijf dagen op rij een nieuwe boer(in) kennen op VTM.

https://www.instagram.com/p/Bvyuj2LlOnn/

Verliefde boeren

Het eerste seizoen van ‘Boer zkt Vrouw – De Wereld Rond’ leverde twee prachtige koppels op. Jan en Romina kiezen voor een stekje in Brugge en Manu ging ondertussen op één knie voor zijn grote liefde Hilde in het prachtige Zuid-Afrika. We wensen hen veel geluk toe!

boer zkt vrouw

Beelden: VTM

Lees ook:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Partner Content