VTM

‘Boer zkt Vrouw’ zoekt een nieuwe boer(in): groenteboer Tomas is heeft de liefde al gevonden

Door Jolien Thieleman

Verrassende twist bij de voorbereidingen van het nieuwe seizoen van ‘Boer zkt Vrouw’: de 25-jarige groenteboer Tomas is halsoverkop verliefd geworden, nog voor de opnames van start zijn gegaan.

Liefde op het eerste gezicht

Tomas was twee jaar single en vond nu onverwachts de liefde. De gelukkige: een dorpsgenote in een lokale bloemenwinkel. Dat vertelt hij aan Dina Tersago: “Ik ben enkele weken geleden smoorverliefd geworden. Ik ging bloemen kopen, zag haar en ja… Ze zeggen dat liefde op het eerste gezicht niet bestaat, maar toch wel!”.

Dina is helemaal verrast: “Nu is het wel snel gegaan, hé Tomas? Mag ik dan volgend jaar naar jullie huwelijk?” vraagt ze er met een knipoog bij. “Maar ik zie je oogjes blinken, dus ik wens jullie het allerbeste en gun het jullie van harte!”

Bekijk hier het gesprek met Dina:

 

Oproep

Omdat er nu een plekje is vrijgekomen, doet Dina een warme oproep aan alle boer(inn)en die op zoek zijn naar de liefde. Kan jij wel een duwtje in de rug gebruiken, of ken je iemand die Cupido’s hulp nodig heeft? Schrijf je dan in op vtm.be.

Bron en beelden: VTM

Lees ook:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Partner Content