De spannendste aflevering van Thuis ooit: zo praat je vanavond mee aan de kersttafel

Echte Thuisfans hebben de aflevering van gisteren natuurlijk live gezien, maar ook als je geen fan bent is het belangrijk om te weten wat er in de aflevering van 23 december gebeurd is. Het zal immers verschillende keren ter sprake komen aan de feesttafel, geloof ons!

Dit zijn de drie dingen die je zéker moet weten…

Het afgewezen aanzoek

Jens durft dé vraag stellen aan Lena: wil je met mij trouwen. Maar Lena is niet overtuigd en wijst hem af. Pijnlijk!

Screen Shot 2015-12-24 at 08.25.34

 

De tragische aanrijding

We wisten al dat Jelle Cleymans uit de reeks zou verdwijnen, maar iedereen dacht eigenlijk dat hij samen met Lena zou verhuizen naar New York. Niets blijkt minder waar! Lena bedenkt zich in de wagen op weg naar de luchthaven: ze wil wél trouwen met Jens. Dolgelukkig wil Jens de verloving officieel maken met de ring, die hij snel wil gaan halen. Hij springt uit de wagen en … wordt aangereden! Het wordt nog veel erger als we zien wie er achter het stuur zat: niemand minder dan zijn beste vriendin Paulien…Screen Shot 2015-12-24 at 08.24.21

De moordenaar van dokter Geert is terug

Judith belt overstuur naar Tom. De reden van haar paniekaanval is verrassend: de moordenaar van dokter Geert, Hélène, is zonet haar dokterspraktijk binnengestapt. Verrassend, want we waanden haar al lang dood.

Screen Shot 2015-12-24 at 08.28.21

Partner Content