Dit zijn de eerste twee koppels uit ‘Blind Getrouwd’

Vanavond start het tweede seizoen van ‘Blind Getrouwd’ op VTM. De acht singles die deelnemen kenden we ondertussen al. Nu maakte de zender ook de twee eerste koppels bekend. Zal het klikken? Spannend!

Evelien en Nicolas

Evelien (29) werkt als begeleidster in de gehandicaptenzorg. Ze heeft een leuke job en ze geniet van haar familie en vrienden, maar ze mist toch iemand speciaal in haar zetel. “Als ik in m’n zetel lig, denk ik dat het wel leuk zou zijn moest er iemand naast me zitten.”

Ook haar match, de 27-jarige productmanager Nicolas uit Deurne, mist dat.“Er zijn zo veel dingen die me interesseren en die ik graag zou willen doen. Maar gezellig alleen met z’n tweeën dingen doen, dat gaat niet he? (lacht)”.

Veerle en Nick

Ook Veerle en Nick krijgen we vanavond al te zien. Maar op hun ja-woord is het nog even wachten.

De 35-jarige Veerle, een IT application consultant uit Antwerpen, ziet dit experiment als een avontuur waarbij ze niets te verliezen heeft. “Ik ben nu toch wel even alleen en ik mis dat gewoon: iemand die er is. Single zijn is leuk, maar voor even.”

Volgens de experten heeft Veerle een man nodig die positief in het leven staat en gevoel heeft voor humor. Nick (30), een vertegenwoordiger uit Nijlen, zou haar dat wel eens kunnen bieden. “Ik hou van sterke persoonlijkheden, iemand die stevig in haar schoenen staat en het voortouw kan nemen. Mogelijk is degene die de experten voor mij hebben uitgekozen, mijn soulmate waarmee ik een toekomst kan uitbouwen.”

De eerste aflevering wordt vanavond uitgezonden om 20u35 op VTM. We zijn benieuwd!

Partner Content