Brieven naar de lieve goede man: het adres van Sinterklaas

Door De Redactie

Het is nog een dikke maand slapen, maar toch zijn al veel kinderen bezig met Sinterklaas. Er worden verlanglijstjes gemaakt, liedjes gezongen en brieven geschreven. En laat dat laatste nu net een groot probleem zijn voor kinderen. Hoe geraakt hun brief bij de Sint? En hoe weet hij welke cadeautjes ze willen hebben? Gelukkig weten de postbodes raad!

Binnen exact een maand is het weer zover! Om Sinterklaas en zijn Pieten niet te bedelven onder een grote berg brieven, verzamelt en verwerkt Bpost alle brieven in een heus Sintsecretariaat. Alle kinderen kunnen tot 1 december 2015 een brief naar de Sint schrijven. Het adres is:

Sinterklaas –

Spanjestraat 1 –

0612 Hemel

 

Elk kind dat een brief schrijft of een tekening naar de Sint stuurt, krijgt een brief en een cadeautje terug. Wat dat cadeautje is, gaan we niet verklappen. Zo blijft het een verrassing! Het is belangrijk dat de naam van het kind of de juf/meester, samen met het adres, op de achterkant van de omslag vermeld staat. De Sint vraagt aan alle kinderen om mooi en vooral leesbaar te schrijven. En braaf te zijn. 😉 De kindjes van de Libelle-redactie  sturen hun brief alvast op!

 

Partner Content