Jan en Romina uit ‘Boer zkt Vrouw’ posten leuke voor- en nafoto van het avontuur

Door Jolien Thieleman

Jan en Romina uit het VTM-programma ‘Boer zkt Vrouw’ steken het niet meer onder stoelen of banken: ze zijn dolverliefd! Romina bezoekt haar boer momenteel in Australië en daar namen de twee een leuke foto die ze graag met de wereld delen.

Voor- en nafoto

In maart van dit jaar leerden we boer Jan kennen als een stoere kerel die voor een uitgestrekt landschap in Australië poseerde. Nu Romina momenteel in Australië verblijft om samen de feestdagen door te brengen, maakten de twee een leuke voor- en nafoto op dezelfde plek.

Boer vond vrouw

“Boer zoekt vrouw… boer vond vrouw!” schrijft Jan onder het kiekje. Daarbij zette hij de hashtag #happytogether. Lief!

https://www.instagram.com/p/BrwgaC5FUca/

In goede en slechte tijden

Het koppel straalt, ondanks het feit dat ze de afgelopen dagen minder geluk hebben gehad. Een orkaan raasde over Narrabri en blies het dak van Jans huis eraf. Toch blijft het koppel positief. “In goede en slechte tijden. Kwestie van te starten met een klepper”, schrijft Romina op Instagram. In de Q-ochtendshow vertelde Romina dat ze het stulpje samen zullen herstellen.

https://www.instagram.com/p/BrowLXCBqMF/

Coverbeeld: VTM

Lees ook:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Partner Content