‘Liefde voor Muziek’: ook deze artiesten doen mee aan het vierde seizoen

Door Jolien Thieleman

VTM heeft weer een lading nieuwe namen gelost voor het vierde seizoen van ‘Liefde voor Muziek’. Naast Bart Kaëll, Laura Tesoro en Stef Kamil Carlens zullen ook Milow, Kommil Foo, Ilse DeLange en Jan Leyers elkaars repertoire coveren.

Met de nieuwe namen is nu de volledige cast van dit seizoen gekend. In het voorjaar trekken de artiesten naar een zuiderse bestemming om een nieuwe versie van elkaars nummers te maken.

Fijne muzikale uitdaging

Milow (37) is met hits als You Don’t Know en Ayo Technology geen onbekende in de Vlaamse muziekwereld. “Het wordt een fijne muzikale uitdaging om met dit gezelschap naar het Zuiden te gaan en elkaars songs onder handen te nemen. Ik ben benieuwd en heb er zin in.”

https://www.instagram.com/p/BoUWtCoBLLc/

Getalenteerde collega’s

De broers van Kommil Foo trekken sinds de jaren ’90 Vlaanderen en Nederland rond met cabaretvoorstellingen. Raf (53): “Niks schoner dan samen met een handvol getalenteerde collega’s musiceren.” Broer Mich (49) vult graag aan: “Falderie, falderaa, falderoo, falderoe… zingen is het liefste dat ‘m doe.”

https://www.instagram.com/p/BgZDMiih1wa/

Eigen invulling

Ook de Nederlandse topartieste Ilse DeLange (41) vervoegt het gezelschap. Haar muzikale roots liggen bij country, maar doorheen de jaren is ze meer popmuziek beginnen maken. Je kent haar misschien wel van hits als I’m Not So Tough, Incredible en Miracle, of van haar passage in het Eurovisiesongfestival met The Common Linnets. “Ik ben ontzettend blij en vereerd om gevraagd te zijn voor Liefde voor Muziek. Mijn eigen invulling geven aan de liedjes van deze geweldige artiesten is een mooie uitdaging”, zegt ze.

https://www.instagram.com/p/Bo60IzQiC66/

Blij verrast

Jan Leyers (60) vormt samen met Paul Michiels de Belgische band Soulsister. Paul nam al deel aan het tweede seizoen van Liefde voor Muziek, maar het repertoire van Soulsister is onuitputtelijk. “Ik ben blij verrast met deze uitnodiging”, zegt Jan. “De deelnemerslijst is een intrigerende mix en de muzikanten die ons zullen begeleiden zijn weergaloos goed. Een avontuur om naar uit te kijken!”

https://www.instagram.com/p/BfGlX3Sg1VI/

Coverbeeld: VTM

Meer ‘Liefde voor Muziek’:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Partner Content