Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lieve en Aljosja uit ‘Blind Getrouwd’ zijn zielsgelukkig: “Niemand moet nog aan ons twijfelen”

Door Jolien Thieleman

Hoewel de vonk niet meteen oversloeg bij hun eerste ontmoeting aan het altaar, zijn Lieve (28) en Aljosja (29) uit het VTM-programma ‘Blind Getrouwd’ gelukkiger dan ooit. Acht maanden na hun huwelijk zetten ze de volgende stap in hun relatie: écht samenwonen.

Aljosja nam zijn koffers en trok bij Lieve in Brugge in. Daar moest hij wel een kleine toegeving voor doen: zijn thuisstad Gent verlaten. “Lieve is in Brugge opgegroeid en heeft er een emotionele band mee. Een logische keuze, dus”, zegt hij.

Tot rust gekomen

Het koppel vertelt daarbij dat niemand nog aan hun geluk moet twijfelen, al zijn ze wel nog voorzichtig in hun uitspraken. “We hebben natuurlijk al eens samengewoond tijdens de opnames van ‘Blind Getrouwd’. En ik vind het wel belangrijk om dit nu te doen. Maar ’t is misschien net iets te snel om al te concluderen dat dit voor altijd zal zijn. We zijn heel voorzichtig met zulke uitspraken en staan realistisch in het leven. We blijven het stap voor stap aanpakken. Door samen te gaan wonen, zijn we meer tot rust gekomen.”

Kleine kantjes

Zoals bij elk getrouwd koppel komen ook Lieve en Aljosja elkaars kleine kantjes weleens tegen. “Maar het valt heel goed mee, hoor“, zegt Aljosja. “Als ik toch iets moet zeggen… Lieve eet heel graag gezond. Ze moet mij er geregeld toe aanzetten om een nog gezondere versie van mezelf te worden.”

Enige twee koppels

Samen met Toon en Frie zijn Lieve en Aljosja het enige koppel die na het derde seizoen van ‘Blind Getrouwd’ samenblijven. Damiano en Wendy en Mike en Marjolein overleefden het programma niet, Tim en Esther gingen in mei uit elkaar. “Dat was heel jammer voor hen, maar we laten hen dat uiteraard op hun gemak verwerken”, klinkt het. “Gelukkig zijn Toon en Frie er nog om de ‘last’ te verdelen. Wij duimen heel hard voor hen!”

Bron: VTM

Meer lezen?

Partner Content