Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Eindelijk, een magazine voor en door échte ouders en experten

Toekomstige en jonge ouders, opgelet! Onze collega’s hebben vandaag het eerste nummer van Zappy Ouders gelanceerd, samen met een nagelnieuwe en uitgebreide website.

Zappy Ouders is een tweemaandelijks, lekker dik magazine dat focust op ervaring, tips en feel good. De succesformule van het magazine is het combineren van ouders – de ervaringsdeskundigen bij uitstek – en experten. Gedaan met doe-het-zo-tips van mensen die nog nooit ’s nachts zijn opgestaan voor de krampen van een baby, hallo echte verhalen!

Behalve het magazine heeft Zappy Ouders ook een website met gepersonaliseerd advies en praktische video’s. Eind dit jaar lanceert Zappy Ouders ook een handige app, die een dagelijkse raadgever zal worden tijdens je zwangerschap en de eerste maanden van je baby.

Handige tips-en-tricks, educatief speelgoed, geteste producten, … Zappy Ouders heeft het allemaal. Ons favoriete stuk uit het eerste nummer? De column van Libelle-collega Lisa en haar man Frederik over hun dochtertje Millie.

Partner Content