Meghan Markle’s vader vermoedelijk niet aanwezig op huwelijk van zijn dochter

Door Jolien Thieleman

Het ziet ernaar uit dat Thomas Markle, de vader van Meghan, zijn dochter dan toch niet naar het altaar zal begeleiden zaterdag. De man moet een hartoperatie ondergaan, wat de kans heel klein maakt dat hij aanwezig zal kunnen zijn op het huwelijk.

Meneer Markle kreeg vorige week een hartaanval en had sindsdien pijn in de borststreek, waardoor de operatie genoodzaakt moet doorgaan. Dat maakt de reis van de Verenigde Staten naar het Verenigd Koninkrijk bijna onmogelijk. De man mag enkel vertrekken indien de artsen toestemming geven over zijn gezondheid.

Fotoschandaal

De man was nochtans van plan om met zijn dochter naar het altaar te stappen, maar na het fotoschandaal waar hij in verwikkeld geraakte, is er veel onduidelijkheid rond. Hij liet zich tegen betaling fotograferen terwijl hij een nieuwsbericht over Harry en Meghan leest op de computer, iets wat niet in goede aarde viel bij het publiek én het Britse koningshuis.

https://www.instagram.com/p/BixPoGLlH0g/?hl=nl&tagged=thomasmarkle

Respect

Via Kensington Palace vragen prins Harry en Meghan intussen om begrip en respect voor de situatie. “Dit is een zeer persoonlijk moment voor Ms. Markle, daags voor haar bruiloft. Zij en prins Harry vragen wederom om begrip en respect voor Mr. Markle in deze moeilijke situatie.” Of de vader van Meghan aanwezig zal zijn, valt dus nog even af te wachten, maar het is wél zeker dat Meghans moeder van de partij zal zijn. Ze is in ieder geval al onderweg naar het Verenigd Koninkrijk.

Coverbeeld: Getty Images

Lees meer:

Partner Content