Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten
<> on October 14, 2016 in Washington, DC.

Michelle Obama voor het eerst gespot met haar natuurlijke haar

Sinds de Obama’s zijn afgetreden, geniet het gezin met volle teugen van hun nieuwe leven. Verplichtingen hebben plaatsgemaakt voor spontane uitjes en reizen. Vorig weekend werd Michelle Obama zelfs voor het eerst in 8 jaar gespot met haar natuurlijke afro-krullen. 

Krullen of geen krullen?

De wereld blijft gek op het gezin Obama. Ze zijn vaak op stap en dat gunnen we hen ten volle. Zondag werd Michelle zelfs gespot met haar natuurlijke haar: afro-krullen. Ze draagt het in een losse paardenstaart. Acht jaar lang haalde Michelle haar haren gretig door de steiltang, krultang en haardroger. Haar stylist beweerde zelfs dat steil haar Michelle’s natuurlijke coupe was. Wij weten natuurlijk beter.

Debat

Van zodra de bewuste foto op Twitter verscheen, debatteerden talloze Twitter-gebruikers over de plotse beslissing van de voormalige First Lady om haar haar natuurlijk te dragen. Velen zagen er geen graten in, anderen vonden dat ze de beslissing jaren eerder had moeten maken. Zo kon ze tonen aan Afro-Amerikaanse vrouwen dat het best oké is om je natuurlijke haar te omarmen. De timing is misschien wat ongelukkig, maar een ding is zeker: op pensioen zijn heeft er nog nooit zo fantastisch uit gezien.

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Beeld: Gettyimages

Mis ook dit niet:

Partner Content