Niet te missen: Kamperen tussen de bomen

Wil jij jezelf en je kinderen trakteren op een korte maar unieke vakantie? Dan is kamperen in een boomhut een echte aanrader!

Wil jij jezelf en je kinderen trakteren op een korte maar unieke vakantie? Dan is kamperen in een boomhut een echte aanrader! 

Spannend voor het hele gezin

Kamperen tussen de bomen? Dat is een unieke beleving voor jong en oud. De boomhutten zijn klein en knus, maar alles is er. Naast de slaapplaatsen is er ook een keukenhoekje met keukengerief. Vanuit de boomhut heb je zicht op een grote vijver. Op het terras kun je genieten van een fris glaasje rosé terwijl je kinderen zich uitleven in de grote speeltuin of de zwemvijver.

Verras je kinderen met een kampeervakantie in een boomhut.

Voor de kinderen is er een ondiepe zwemvijver (maximum 50 cm diep). De camping ligt midden in een groene omgeving, ideaal om te wandelen en te fietsen. Fietsen en wandelkaarten zijn te verkrijgen aan de receptie van de camping. In het attractiepark kunnen je kids trampolinespringen, met de gocart rijden en racen met de minibars. De waterratten leven zich uit in de kajak of op de waterfiets! 

Waar: Strandweg 6, 2275 Lille (Gierle)
Wanneer: te huur voor een weekend, midweek of een week (vooraf te reserveren)
Prijs: vanaf € 135
Contact: website

Partner Content