Eén

Nieuw personage: ‘Thuis’ verwelkomt Stan van Samang als Harry Peeters

Door Jolien Thieleman

Goed nieuws voor ‘Thuis’-fans: binnenkort speelt er een nieuw personage mee! Stan van Samang zal in de huid kruipen van het nieuwe personage Harry Peeters, die net voor het einde van het jaar in de soap zal verschijnen.

Groot nieuws

De acteur vertelde het nieuwtje deze ochtend op MNM in ‘De Grote Peter Van de Veire Ochtendshow’. Stan zal in de loop van oktober voor het eerst op de set staan van de populairste dagelijkse fictiereeks van Vlaanderen. “Gevraagd worden om te gaan acteren in Vlaanderens meest bekeken fictiereeks is een hele eer. Ik kijk er alvast enorm naar uit om straks samen te werken met deze geoliede machine. Ik voel me nu al Thuis bij al deze fijne collega’s”, vertelt hij.

Nieuw personage

Stan: “Harry is een hardwerkende zelfstandige, een ondernemer. Hij laat zich graag omringen door the rich and famous, dat is de wereld waarin hij elke dag werkt. Hij is ambitieus en gaat voor zijn projecten op werkvlak maar ook privé. Ik kan uiteraard nog niet te veel verklappen, daarvoor moet je gewoon kijken.”

We zijn alvast benieuwd!

Lees ook:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Partner Content