Eén

Nieuw seizoen ‘Down the Road’: reisgenoten eerste seizoen trekken naar Lapland

Door Jolien Thieleman

Het derde seizoen van ‘Down the Road’ is nog niet op z’n einde gekomen, of VRT kondigt al een nieuw, vierde seizoen aan. Een heel bijzonder deze keer, want de reisgenoten van het eerste seizoen houden een reünie in het Finse Lapland.

Dieter Coppens en begeleidster Saar trekken er weer op uit met Kevin, Lore, Pieter, Lisa, Hélène en Martijn. Samen reizen ze naar het koude, maar indrukwekkende Lapland, waar ze opnieuw op elkaars warmte en vriendschap kunnen rekenen.

Warme reünie

Voor de zes reizigers was het al een tijdje geleden dat ze samen op avontuur gingen. Sindsdien is er veel veranderd in hun leven, en de ‘Down the Road’-ervaring heeft voor velen enkele belangrijke stappen naar zelfstandigheid versneld. Tijdens de reüniereis brengen ze samen wat qualitytime door en horen ze hoe ieders leven intussen veranderd is. Kevin en Lisa zijn bijvoorbeeld al een hele tijd een koppel, en er bloeit iets moois tussen een aantal andere bekenden uit de reeks.

Op avontuur in het hoge noorden

Omdat de zes al eerder mee op reis waren geweest, staan ze voor het pittigste avontuur tot nu toe: een reis naar het hoge noorden. In het Finse Lapland trotseren ze de kou, worden ze uitgedaagd tijdens een tocht met hondensledes, leven ze samen met een lokale rendierherder, gaan ze ijsklimmen en beleven ze nog veel meer.

Ondertussen is de groep terug in België en blikken ze terug op weer een fantastische ervaring. Het vierde seizoen is later te zien op Eén.

Meer ‘Down the Road’:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Partner Content