‘Spectre’ breekt wereldwijd records

Door De Redactie

We hebben er drie jaar op moeten wachten en morgen is het eindelijk zover! Dan komt de nieuwe James Bond-film ‘Spectre’ in de Belgische zalen. En het belooft de moeite te worden. De film is nog maar een week uit en 007 breekt overal records. De film belooft ook bij ons een kaskraker te worden.

De film is dit weekend in zes landen, waaronder België, in première gegaan. In totaal heeft ‘Spectre‘ reeds 80,4 miljoen dollar opgebracht. In Groot-Brittanië heeft de film alleen al 63,8 miljoen dollar in het laadje gebracht, terwijl de film nog maar een week in de zalen is.

Volgens de Britse media is het ‘de beste Bond-film ooit gemaakt‘ en overal regent het positieve commentaren. Ook in Noorwegen, Denemarken, Finland en Zweden brak de film alle openingsrecords. Of 007 ook de Titanic zal verslagen, is nog maar de vraag. Jack en Rose wisten in 1998 3,3 miljoen mensen naar de bioscoop te lokken.

Hopelijk is het niet Daniel Craig’s laatste Bond-film. Van ons mag hij nog een aantal jaar de rol van sexy mister James Bond spelen!

Partner Content