Wauw: IKEA lanceert dé langverwachte collectie voor honden en katten

Door De Redactie

Vind jij − net als vele anderen trouwens − ook dat een huisdier een volwaardig lid van het gezin is? Dan ben je het er hoogstwaarschijnlijk mee eens dat ook zij mogen genieten van een mooie thuis! Toch? Wel, daar speelt IKEA goed op in, met de nieuwe  LURVIG collectie. 

Ieder diertje zijn pleziertje

LURVIG betekent letterlijk ‘harig’, en is ontworpen om ons hulp te bieden bij alle aspecten van ons leven met honden en katten. Ieder diertje heeft natuurlijk z’n eigen persoonlijkheid, maar ze hebben ook een paar dingen met elkaar gemeen: slapen, eten, ze bewegen graag en zijn het liefst zo dicht mogelijk bij ons. En bij het ontwerpen van deze collectie hield IKEA rekening met al deze peilers.

Sneak peak

1

LURVIG € 1,99

2

LURVIG € 1,99

3

LURVIG € 19,99

 

4

LURVIG € 39,99

5

LURVIG € 29,99

Interieuroplossingen voor katten en honden

De producten uit dit gamma passen passen perfect bij de reeds bestaande producten van deze keten. Zo kun je bijvoorbeeld de krabmat ook gewoon wikkelen rond een tafelpoot van je bureau of eettafel.

Het kattenhuisje kun je dan weer aan de muur hangen, op poten zetten waardoor het plots een nachtkast wordt, of in een KALLAX open kast plaatsen.

Maar een van de origineelste ideeën moet toch wel het kussen zijn dat je kunt opvullen met kleding die je de dagen voordien gedragen hebt. Zo krijgt je huisdier een zacht kussen dat heel vertrouwd ruikt, wat voor minder heimwee zorgt wanneer je het huis uit bent.

Je huisdier in de spotlight

Aangezien een huisdier een volwaardig lid van het gezin is, mogen ook zij eens extra in de kijker staan. Hiervoor werkte IKEA samen met de Antwerpse fotograaf Vincent Lagrange, die wereldwijd fufore maakte met zijn Human Animal Project: een project dat menselijke emoties in dieren wil vastleggen, en hen in de belangstelling wilt plaatsen.

Elke IKEA winkel in België kreeg daarom zijn behaarde en enthousiaste ambassadeur in de vorm van een hond of kat van een local influencer. Zij poseerden samen met het nieuwe gamma voor de lens van Vincent Lagrange. Deze portretten zullen in de winkel zelf tentoongesteld worden.

Bovendien maken 8 IKEA FAMILY leden, één per IKEA winkel van België, kans op een uniek portret van hun geliefde viervoeter van de hand van Lagrange. Tussen 7 april en 6 mei 2018 kunnen IKEA FAMILY leden zich inschrijven via www.ikea-lurvig.be/nl en één van de acht gelukkigen worden.

De huisdierencollectie is ten laatste 7 april via de webshop en in alle IKEA winkels van België verkrijgbaar.

Partner Content