Getty Images

Verjaar je in mei? Dan bezit je deze 6 geweldige eigenschappen!

Door De Redactie

Het staat in de sterren geschreven: mensen die geboren zijn in de mooie maand mei, delen een aantal geweldige eigenschappen. Ken of ben je zo iemand? Lees dan zeker even verder!

1. Ze genieten van de kleine dingen in het leven

Mensen die in mei geboren zijn, beseffen maar al te goed dat het geluk in de kleine dingen zit: ze kunnen ontzettend genieten van een dikke knuffel of een goed gesprek! Ze hebben niet veel nodig om gelukkig te zijn en die mentaliteit stralen ze dikwijls ook uit naar anderen.

2. Ze hebben veel doorzettingsvermogen

En daarmee hebben ze al veel bereikt! Vooral mensen met het sterrenbeeld Stier (tot en met 20 mei) doen er alles aan om hun doel te bereiken, zonder hun eigenheid te verliezen. Ze gaan enthousiast door, zelfs wanneer anderen al lang hebben opgegeven. Met die mentaliteit kunnen ze alles waarmaken waar ze maar van dromen.

3. Ze hebben enorm veel gezond verstand

Mei-kinderen zijn intelligent en kunnen zich aan zo goed als elke situatie aanpassen. Ze kunnen zich daarbij goed uitdrukken, waardoor ze met hun meningen en gedachten erg interessant uit de hoek kunnen komen. Dat komt vooral van pas op stresserende momenten: met hun gezond verstand kunnen ze immers elke situatie de baas.

4. Ze zijn erg romantisch én verleidelijk

Vrouwen die in mei verjaren, beheersen de kunst van het verleiden als geen ander. Ze zijn erg romantisch ingesteld en hebben een bepaalde flair over zich, waardoor ze spontaan mensen naar zich toetrekken. In een partner kiezen ze wel niet zomaar voor de eerste de beste: ze zoeken iemand die eerlijk en trouw is, maar hen ook het hof maakt. Ze houden ervan om verwend te worden, maar zullen er omgekeerd ook alles aan doen om hun partners in de watten te leggen.

5. Ze hebben een geweldig gevoel voor humor

Een heerlijke, gevatte humor: een eigenschap die mei-kinderen bezitten en waar ze heel trots op mogen zijn. Ze komen dikwijls verrassend over en zorgen steevast voor de vrolijke noot in het gesprek.

6. Ze zijn geweldige vriend(inn)en

Mensen die in mei geboren zijn, zijn enorm gul, sociaal en zouden alles voor een ander doen. Ze zijn daarbij erg trouw en behandelen hun vrienden dikwijls als familie. Dat maakt van hen fantastische vriend(inn)en waar je altijd op kunt rekenen!

Lees ook:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Partner Content